Přeskočit na obsah

Nechte se okouzlit francouzským Dealko vínem Bruno Marret

Chtěli byste si dopřát sklenku prvotřídního sektu za odměnu, ale budete ještě řídit? Uzavřeli jste skvělý obchod, který se sluší zapít, ale máte zdravotní potíže a rozhodně alkohol by vám neprospěl či byste chtěli připít na zdraví kolegovi, ale na pracovišti je striktní zákaz? Právě pro takové chvíle tu je francouzské šumivé Dealko víno La Côte de Vincent Effervescent.

Odrůdy Riesling a Ryvaner dávají bledě zlatému osvěžujícímu šumivému vínu jemnou ovocnou chuť s příjemným nádechem citrusů. Chuť je vyvážená a sekt je zaslouženě oceňovaný specialisty na gastronomii, a to i díky své příjemné struktuře. Vysoce kvalitní šumivé víno La Côte de Vincent Effervescent, je dealkoholizováné studenou extrakcí a rozhodně vás příjemně překvapí. Je přesně takové, jaké hledají moderní lidé s odpovědným přístupem ke svému životu. Rozhodně by nemělo chybět na žádné oslavě, protože přítomným tím dáte možnost volby!

  • Víno se doporučuje podávat při teplotě 8‑10 °C.
  • Přesné procento alkoholu činí pouhých 0,000005 %.
  • Další informace včetně certifikátů naleznete na webových stránkách: brunomarret.cz.

Doplňující informace – o značce

Dealko vína Bruno Marret
Historie značky se začíná psát v roce 2000, kdy založil vinařský odborník a alsaský gurmán Bruno Marret společnost s názvem Signatures de Prestige. Hrozny pochází převážně z francouzských vinic La Côte deVincent, které se nachází v nejsušší oblasti Francie v regionu Alsasko, což je vyhlášená vinařská provincie. Většina Dealko vína Bruno Marret pochází přímo z francouzských vinic La Côte de Vincent, které se rozkládají nedaleko od hranic s Německem. Alsaský region patří mezi vyhlášené vinařské provincie s bohatou gastronomií.

Základem výroby Dealko vína Bruno Marret je pravé přírodní uzrálé víno, ze kterého se studenou extrakcí odstraní alkohol a část zbytkového cukru, díky čemuž má víno pouze cca čtvrtinu původních kalorií. Jde o biologicky přirozený proces bez přídavku chemických látek, kdy se alkohol odpařuje ve vakuové komoře do maximální teploty 30 °C. Ve vínu jsou tak zachovávány všechny jeho důležité látky, jakost, ovocná chuť a vůně. Dealko víno je vínem bez přidaných ovocných šťáv, moštů, aromat či doslazování.

reklama

reklama

reklama

reklama